#Durfte 

#Durfte?...wat is dat? 

#Durfte is een nieuwe manier van ontdekken en leren in de kerk.    #Durfte is op dit moment voor jongeren van 12 tot 15 jaar. . Als je iets heel leuk vindt, dan wil je dat graag delen. Of het nu gaat om muziek, tuinieren, gamen, sport, creatief bezig zijn of noem maar op. Je zult merken dat je niet de enige bent.   Met #durfte kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. En #durfte is nog meer. Met #durfte ga je samen, door middel van werkvormen, op zoek naar wat jullie passie te maken heeft met het geloof. En hoe je, met jouw talent, iets kunt betekenen voor een ander. 

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan! 

De diepgang

 Eens in de drie weken op zondagavond komt er een groep 15-20 jarigen bij elkaar in het jongeren huis Ludgerstraat 66 . Samen eten wat we samen hebben gekookt. We praten over hoe we met volleyballen wedstrijden verliezen, welke netflix-serie beter is, hoe het met je gaat, enzovoort. Maar daarnaast gaan we ook de diepte in. 

 Je hebt in de kerk en op school wel het een en ander meegekregen over christelijk geloof, maar wat het voor jou nu kan betekenen? Leuk, ouders die wat met God hebben, maar is het voor mij ook belangrijk? Bestaat God? Is Corona Zijn straf voor de wereld? Hoe werkt bidden? Maar het kan ook echt persoonlijk worden: vragen als 'wat moet ik met mijn leven? Welke keuzes kan ik nu het beste maken?' 

 

 Lijkt je dit wat? Stuur dan een appje naar Folkert 

 


Agenda  Diepgang


Created with Sketch.

De diepgang begint om 18:00 uur
29 januari
19 februari
12 maart
26 maart
23 april
14 mei
4 juni
25 juni